Η εταιρεία ΠΑΛΛΑΣ Γ. και ΣΙΑ Ο.Ε. από την έναρξη λειτουργίας της το 1984, εκτός από το κύριο αντικείμενο της (εμπορία μεταχειρισμένων και καινούργιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων) παρέχει δωρεάν συμβουλές που αφορούν τις πωλήσεις οχημάτων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αυτοκινήτου και η εμπιστοσύνη που μας δείχνεται ολα αυτά τα χρόνια. Μας οδήγησε στην δημιουργία μίας νέας υπηρεσίας στήν ιστιοσελίδα μας που αφορά τις πωλήσεις οχημάτων.

Στην κατηγορία πωλήσεις οχημάτων,της ιστιοσελίδας μας,θα βρείτε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές προς πώληση. Για όλες τις χρήσεις και για όλα τα βαλάντια

Για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές της κατηγορίας πωλήσεις οχημάτων, μπορούμε να σας παράσχουμε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά την κατάσταση τους. Είτε να μεσολαβήσουμε ώστε να ελεχθούν στον ειδικό της αρεσκείας σας. Ετσι ώστε να εξασφαλίσουμε για σας μία όσο το δυνατόν καλύτερη αγορά.

Τέλος στην κατηγορία πωλήσεις οχημάτων εκτός απο μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές.Θα βρείτε και μια μεγάλη γκάμα επαγγελματιών και εμπόρων πώλησης οχημάτων,τους οποίους η εταιρεία ΠΑΛΛΑΣ Γ. και ΣΙΑ Ο.Ε. συστήνει για τις αγορές σας.

Καλές Αγορές!

πωλήσεις οχημάτων