«Στην πολύχρονη πορεία μας στον χώρο του αυτοκινήτου, της συντήρησης του και της επισκευής του, εκτός από τους πελάτες μας ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ήρθαμε σε επαφή και γνωρίσαμε πολλούς που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο. Είτε σαν συνεργεία επισκευής, είτε σαν εμπορίες αυτοκινήτων, είτε σαν καταστήματα ανταλλακτικών, είτε σαν ηλεκτρολογεία, είτε σαν βουλκανιζατέρ, είτε σαν φανοποιεία κλπ.

Κάποιοι από αυτούς μοιράστηκαν μαζί μας την φιλοσοφία εξυπηρέτησης του πελάτη και τον τρόπο που έχουμε επιλέξει για να την επιτύχουμε. Το επίπεδο της συνεργασίας μας φυσιολογικά, πέρασε από την απλή εμπορική σχέση, στην ειλικρινή συνεργασία με βάση την αμοιβαία εκτίμηση. Αυτούς λοιπόν τους επιλεγμένους συνεργάτες μας θέλουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας να μπορείτε να τους βρείτε και να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Εμπιστευόμαστε τις ικανότητες και τον τρόπο δουλειάς τους και σας προτείνουμε να τους επιλέξετε για την εξυπηρέτησή σας. Πιστεύουμε ότι θα λάβετε την ποιότητα και το επίπεδο υπηρεσιών που σας αξίζει.»

ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ 8
2109237239
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΘΗΝΑ
WWW.DESIGNPERFECTION.GR

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΟΥ 12
2109010700 - 2109015555 (Φαξ)
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ, ΑΘΗΝΑ
e-mail: harpan27@gmail.com